Home » » Daftar Tembang - Gendhing Jawa

Daftar Tembang - Gendhing Jawa

Yogyanira kang para prajurit,
lamun bisa sira anuladha,
duk ing uni caritane,
andelira sang prabu,
Sasrabahu ing Maespati,
aran patih Suwanda,
lelabuhanipun,
kang ginelung tri prakara,
guna kaya purun ingkang den antepi,
nuhoni trah utama

Itulah Bait bait bait Gendhing Dhandhanggula...
Lebih komplit dapat anda telusuri di Gending Jawa
Thanks for reading Daftar Tembang - Gendhing Jawa Silakan Kunjungi Tempat Wisata Jogja Klik di http://www.kitadolan.com atau Dolan Dolan Paket Wisata Murah Klik di Paket Wisata Tips Hemat Wisata keluarga Klik di Tips Hemat Wisata Keluarga Ke Yogyakarta

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »